modely, bazary a jiné

Vyhledávání:
ODKAZY Klikněte zde pro rozvinutí mnoha dalších odkazů (kořen navigace)
Železniční-modelářství.cz Železniční-modelářství.cz
Železniční modely - Josef Tesař, Albína Krejčího 10, 679 61 Letovice
TT modelář TT modelář
Prodejna a doručovací adresa: Vejrostova 5, Brno - Bystrc, 635 00
Elektrické vláčky Elektrické vláčky
Toužimská 1023, Praha 9 - Kbely
Svět na kolejích Internetový a kamenný obchod
DK-model DK-model
Stavebnice železničních vozidel z leptaného plechu. Stavebnice vozů z polyuretanových odlitků. Doplňky na modelová kolejiště.
DH Loko DIGITAL-DCC, ANALOG-MODULY, LEPTY-ŠTÍTKY, OBTISKY-DEKÁLY, STAVEBNICE 3D, POJEZDY-PODVOZKY, MOTORY-SERVA, DÍLNA-NÁSTROJE
Moje TT Moje TT
Vítejte na webu o modelaření hlavně v měřítku TT/1:120. Jsme skupina lidí, které baví modelaření – železnice, kolejiště, autobusy a další modely. Pro dotazy pište do návštěvní knihy nebo na email vovo(zav)mojett.cz.
Modely TT web o železničních modelech a modelaření MODELY - NÁVRHY KOLEJIŠTĚ - KONSTRUKČNÍ KANCELÁŘ - STAVEBNÍ NÁVODY - KOLEJIŠTĚ - MY FLEET - 3DLAŘENÍ
U krále železnic U krále železnic
specializovaná prodejna modelové železnice bod Mánesova 42, Praha 2
KuBer kovové modely bří Křičků 23 621 00 Brno
Malá železnice Malá železnice
Jméno "malá železnice" je na trhu se železničním modelářstvím již od roku 1967. Společnost s ručením omezeným vznikla v roce 1992 a funguje dodnes. Malá železnice, s.r.o. má tedy mnohaletou tradici, kdy za tuto dobu ovlivnila trh se železniční tématikou a stala se největším výrobcem doplňků pro železniční modelářství v České republice.
OK vláčky Od roku 2006 mají OKvláčky zastoupení firem Roco, Fleischmann, PMT, Auhagen, Vollemer, Noch a Tillig. Po roce 2009 nabízíme zboží společností Polák, Faller, Schutle a Gutzold. V roce 2012 jsme navázali na tradice a rozšířili sortiment zboží o nabídku BuBimodel, LOKSOUND-ESU, BRAMOS, MERKUR a zejména M’aerklin, Trix a LGB. Rok 2013 je ve znamení dalšího rozvuje a to zejména fa. BRAWA a PIKO. Kromě samotných modelů a přestaveb modelů se věnujeme též prodeji veškerého železničního příslušenství a tradičních českých plechových hraček. V současné době se zabýváme především maloobchodním prodejem nového zboží Provádíme také výkup a prodej použitých modelů a příslušenství (domečky, autíčka, stromečky, figurky apod.) výkup a prodej starých plechových hraček opravy a úpravy všech modelů a hraček výroba maket a modelů na zakázku
Leptané modely e-shop na Oravě
Modely vláčků e=shop z Plzně
Pulsní regulátory ovládání potenciometrem s mechanickou nulou uprostřed nebo samostatným přepínačem mikroprocesorové řízení dává regulátoru nové funkce, které lze jinak stěží dosáhnout maximální moment i při minimální rychlosti (kolem 2mm/s) automatický rozjezd a dobrždění s konstantním zrychlením, zcela plynule inteligentní jištění proti zkratu a přetížení s optickou a akustickou signalizací napájení podle verze 12 Vss stabilizovaných, 10 až 25 Vst nebo ss, 14 až 35 Vss bez stabilizace výstupní napětí ss 12V, výstupní proud 0,7A trvale
Železniční modely a příslušenství Železniční modely a příslušenství
Vítejte na našich webových stránkách, které se věnují železničnímu modelářství. Nabízíme tisky ve formě samolepek, tamponové potisky modelů, přejezdová zařízení, různé doplňky, výrobky ČStrain HO, Berka, PECO, plastové profily a desky Evergreen, plastové profily Raboesch. Kromě prodeje a výroby nabízíme také opravy modelů.
Balíček hobby E-shop je novinka v nabídce již tak obsáhlého sortimentu pro modelovou železnici a další s tím združené koníčky, ale i jiné. Vzhledem k podmínkám, které vytvořilo aukro současným prodejcům a nemožností vložit částky s halířovými cenami, jsem se rozhodl aukro opustit a založit tento nový e-shop, kde se budu snažit mít veškerý sortiment rozdělen do kategorií, a snažit se ho přizpůsobit Vám.
Rubikon - Modely Rubikon - Modely
Veškeré modely je možno si po domluvě objednat E-mailem. Uveďte obj. číslo, počet kusů a adresu pro dodání. Modely dělám na základě objednávky, na zakázku. Po domluvě, je možná i úprava, dle přání zákazníka.
Lokomodel Vážení zákazníci, vítejte v internetovém e-shopu „Modelové železnice TT a H0“
Pojezdy pro modelovou železnici Mojí největší zálibou v rámci modelové železnice se stalo navrhování a stavba pojezdů. Protože jsem neměl k dispozici obráběcí stroje ani profesionální dílenské vybavení, hledal jsem cestu, jak se bez něj obejít a přitom dosáhnout kvalitního výsledku. Cestu jsem našel v leptech, řezání součástek laserem a pečlivém výběru komponent doslova z celého světa.
SDV model SDV model
Firma SDV model® existuje od roku 1989 a zabývá se především výrobou plastikových stavebnic modelů vojenské techniky, nákladních automobilů a autobusů v měřítku 1:87 (H0). Tyto stavebnice jsou typu short-run. Naše rodinná firma má vlastní nástrojárnu i lisy a mnoho modelů, které se prodávají pod jinou značkou, byly vyrobeny u nás.
ES Pečky ES Pečky
Elektro-Servis Pečky 5.května 245 289 11 Pečky
Bubi model Bubi model
Jsme malá rodinná firma z podhůří Jeseníků. Zabýváme se především ruční kusovou, malosériovou a zakázkovou výrobou železničních modelů, železničních, ale i ostatních objektů a různých doplňků v měřítcích 0 -1:45 HO 1:87 TT-1:120 N-1:160.
Obtisky MArfDKnL Vyrábíme obtisky pro železniční modely a na zakázku i obtisky pro modely jako takové.
modelbazar.cz H0, TT, Z
Bazar modelové železnice Bazar modelové železnice
Vážení zákazníci a příznivci modelové železnice, vítáme Vás v internetovém obchodě, který je zaměřen výhradně na prodej použítých prvků modelové železnice. Ne každý si může dovolit nakupovat jen nové modely a ne každý to preferuje. Existuje mnoho modelářů a sběratelů vláčků, kteří upřednostňují raději železnici starší výroby, ať už pro její patinu nebo pro možnost vrátit se alespoň ve svých snech do starých dobrých časů, tedy do svého dětství.
modely.biz
Odlitky modelové železnice Vítáme vás na těchto stránkách, které se věnují prodeji odlitků modelové železnice. Odlitky vyrábíme z polyuretanu (obarvený na šedo) především ve velikostech 0 (1:45), H0 (1:87), TT (1:120) a N (1:160) již přes 20 let. Na webu fungujeme od roku 2009, původně na adrese http://modelyzeleznice.wz.cz. Jelikož odlitky nemáme skladem, dodáváme je do 30 dnů od podání objednávky. V ceně odlitků je i příslušenství.
Nové modely Nové modely
Stavebnice z resinu a laser cutu zejména staveb a doplňků.
RM ROTTER MODEL » výroba doplňků modelové železnice «
MO-NA-KO železnice Plánky - Jsou většinou nascenovány z originálních předloh. Některé plánky jsou převzaty z časopisů, ale hodně starých čísel. Články - Něco psaní z vlastní tvorby. Popisy pracovních postupů a pod. Prostě všehochuť týkající se železnice.
Přestavby  
Bramos Bramos
Díly zejména H0, cisternové kontejnery TT
Modely od Patrona Modely od Patrona
Sloučil se e-shop Lokomodel s e-shopem Modely od Patrona. Každý den se budou postupně přidávat nové věci ve všech modelových velikostech. Přijdou si na své i železniční modeláři 1:120 (TT) i 1:87 (H0). obtisky Budvar Staropramen