ANDY

Vyhledávání:
ODKAZY Klikněte zde pro rozvinutí mnoha dalších odkazů (kořen navigace)
VIDEA (youtube)  
Den na brejlovci 755 001 Den na brejlovci 755 001
Tak se mi poštěstilo mít naprosto skvělou směnu s touto nádhernou lokomotivou! Už jako malý kluk jsem je obdivoval a ta specifická červená čela mě učarovala! S pracatrem 755 001 tedy prvním rekonstruovaným brejlovcem s motorem Cat se dneska projedeme s manipulačním vlakem přes Pražský Semmering, až do stanice Středokluky, kde budeme celý den obsluhovat vlečku letiště Ruzyně aby měla letadla na co létat.
Konečně projížďka na elektrice Konečně projížďka na elektrice
Dostala se mi vhodná příležitost natočit další vámi velmi žádané video opět z reálného provozu! Tentokrát osedlám lokomotivu řady 130 přezdívanou Hrbatá a vydáme se na cestu z Libně do Lovosic!
Andy - Žehlím se 111! Andy - Žehlím se 111!
Také velice žádanou lokomotivou byla takzvaná žehlička, řadové označení 111! Měl jsem to štěstí že jsem se na ní dostal na pěkné denní šichtě, tak jsem vám udělal prohlídku a základní popis lokomotivy. Dokonce se mi povedlo udělat i pěkný traťový výkon.
Noc na mašině s Andym Noc na mašině s Andym
A je tu velice speciální video! Jenže tentokrát se nejedná o žádný simulátor! Chcete se podívat na skutečnou lokomotivu? Vidět strojovnu, stanoviště a něco se o ní dozvědět? Nyní máte příležitost strávit s Andym noční šichtu na stroji 742 neboli bangle. Plus bych to nebyl já aby se zrovna při natáčení něco nepokazilo! :D