Rekonstrukce Negrelliho viaduktu

Vyhledávání:
ODKAZY Klikněte zde pro rozvinutí mnoha dalších odkazů (kořen navigace)
Mosty a viadukty  
Oprava Negrelliho viaduktu Oprava Negrelliho viaduktu
Petr Porubský - - - Published on Aug 9, 2017
Negrelliho viadukt po prvním měsíci rekonstrukce Negrelliho viadukt po prvním měsíci rekonstrukce
Published on Oct 15, 2017 (6.8. a 15.9.2017) Video zachycuje zatím spíše přípravné práce a menší změny, které se odehrály během prvního měsíce rekonstrukce Negrelliho viaduktu. Ty se týkaly především vrchní části viaduktu (železniční svršek, trakční vedení, návěsti a návěstidla). Dále došlo k odstranění nepůvodních vestaveb ve většině oblouků a odstranění části vzrostlých stromů, které překážely rekonstrukci. Smutnou událostí je vyhoření památkově chráněného stavědla 29.7.2017. Snad dojde k opravení poškozených částí v rámci plánované renovace, která je součástí projektu obnovy viaduktu. Podíváme se také na štvanické zdymadlo a na závěr navštívíme vrch Vítkov, který nabízí zajímavý výhled na oba viadukty.
Negrelliho viadukt - rekonstrukce Negrelliho viadukt - rekonstrukce
Published on Feb 17, 2018 Modernizace trati Praha - Kladno, oprava Negrelliho viaduktu TV reports (news source TV Nova, ČT1)
Negrelliho viadukt - demolice mostu přes Křižíkovu Negrelliho viadukt - demolice mostu přes Křižíkovu
HOCHTIEF CZ - - - Published on Jul 9, 2018 Ve dnech 4. - 8. května proběhla v rámci rekonstrukce Negrelliho viaduktu demolice mostu přes Křižíkovu ulici. Šlo o jeden z prvních železničních mostů z předpjatého betonu v České republice, tvořily ho čtyři nosníkové rošty a jeho rozpětí dosahovalo až 26 m. Nejtěžší nosník vážil 57 t.
Negrelliho viadukt Negrelliho viadukt
Published on Dec 31, 2018 Rekonstrukce mostů Negrelliho viadukt, Hlávkův most, Libeňský most TV report prosinec 2018, ( news source ČT24)
Rekonstrukce Negrelliho viaduktu Rekonstrukce Negrelliho viaduktu
Správa železnic - - - Published on Sep 24, 2019 Rekonstrukce historického Negrelliho viaduktu v centru Prahy míří do své závěrečné třetiny. Během posledních měsíců proběhlo osazení nové ocelové mostní konstrukce přes ulici Prvního pluku. V červenci začala montáž ocelové konstrukce nového mostu přes Křižíkovu ulici včetně bednění
Novostavba Negrelliho Viaduktu Novostavba Negrelliho Viaduktu
Published on Feb 29, 2020 Rekonstrukce Negrelliho viaduktu v Praze - TV report 2020-02-29 (news source ČT1 - Jan Beránek)
Negrelliho viadukt projde zatěžovací zkouškou Negrelliho viadukt projde zatěžovací zkouškou
Published on Mar 29, 2020 TV report 2020-03-27 (news source ČT1) Background music Title: Timeline Artist: Dmitry Grigoriev
Jízda po zrekonstruovaném Negrelliho viaduktu Jízda po zrekonstruovaném Negrelliho viaduktu
HOCHTIEF CZ - - - Published on May 29, 2020 Virtuální projížďka po nově zrekonstruovaném Negrelliho viaduktu